Duyuru

Posted on 12 Haz 2017

Kastamonu Belediye Başkanlığı

Belediyemiz sınırları içerisindeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bulunan Mehtap Sokağın dar olması, yerleşim yerlerinin ve nüfusun artması sebebiyle, Belediyemiz tarafından imar durumuna göre yol genişletme çalışmasına başlanılacaktır. Yolun genişletilecek bölümü Suluceviz Mezarlığına isabet ettiğinden, mezarlıkta bulunan bazı cenazelerin nakillerinin yapılması gerekmektedir. Genişletilecek bölümün içerisinde kalan Ayşe BAYRAM, Mehmet SİNANOĞLU, Nihat BERKAY ve Mahir KÜTÜKÇÜOĞLU’na ait mezarlıktaki cenazelerin nakil edilebilmesi için yakınlarının 07 Temmuz 2017 Cuma günü mesai saati bitimine kadar Muhtarlık İşleri Müdürlüğüne bağlı Mezarlıklar Şefliğine gelmeleri gerekmektedir. Söz konusu cenazelerin yakınları belirtilen tarihe kadar gelmediği takdirde Belediyemiz tarafından cenazeler Okmeydanı Mezarlığına nakil edilip kayıt altına alınacağı ilanen duyurulur.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü

Mezarlıklar Şefliği