Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Babaş’ın Ramazan-ı Şerif Mesajı

Kardeşliğin, sevginin, yardımlaşmanın ve iyiliğin yoğun olarak yaşandığı gönül coğrafyamızın hasretle beklediği 11 ayın sultanı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ayda birlikte yapacağımız ibadetler, iftarlar ve sahurlar toplumsal kaynaşmamızın, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi açısından büyük önem taşımaktadır. Bu mukaddes günleri gereği gibi icra etmek her Müslüman’ın en önemli görevidir. İçerisinde bulunduğumuz mübarek günler vesilesiyle yoksulları, kimsesizleri ve zorda olanları hatırlamak toplum olabilmenin en önemli göstergelerinden biridir. Ramazan ayı içerisinde mahallelerimizde ve belediyemiz yanında kurduğumuz Şehr-i Ramazan Soframız’da düzenleyeceğimiz iftarlarımız birlik ve beraberliğimizin nişanesi olacaktır. Tüm iftar programlarımıza aziz hemşehrilerimiz davetlidir. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Ramazan ayının tüm İslam Alemine bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum.