İnsanı Yaşat Ki Devlet Yaşasın Düsturuyla Hareket Ediyoruz

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Yaşlı Bakım Merkezi ve Sosyal Market’in çalışmalarında incelemelerde bulundu…

Göreve geldiği gün itibariyle sosyal sorumluluk projelerine hız veren Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın talimatlarıyla projelendirilip hızla ihtiyaç sahiplerinin hizmet vermeye başlayan Yaşlı Bakım Merkezi ve Sosyal Market’te incelemelerde bulunuldu.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, eşi Nebahat Babaş ve Belediye Meclis Üyesi Nihal Çetin Kömeç ile birlikte Yaşlı Bakım Hizmetleri’nin rutin çalışması kapsamında ziyaret ettiği yaşlıların evlerine giderek onlarla sohbet etti. Başkan Babaş, ziyaretlerin ardından paranın geçmediği tek market olan Sosyal Market’e geçerek burada hizmet alan hemşehrilerimizin alışverişlerine yardımcı oldu ve vatandaşlarla hasbihal etti.

Yaşlı Bakım Hizmetleri kapsamında bugün 78 yaşlımıza hizmet verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 145 ihtiyaç sahibi aileye ise Sosyal Market tarafından gıda, giyim ve eşya yardımında bulunulduğunu vurguladı. Yapılan hizmetlerin gönüllere dokunmak adına önemli olduğunu ifade eden Başkan Babaş, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla çıktığımız yolda geride bıraktığımız iki yıla baktığımızda çok yol kat ettik. İnşallah daha da iyi işler yapacağız. Bugün hem çalışmalarımızda incelemelerde bulunduk hem de yaşlılarımızın ve ihtiyaç sahiplerimizin bizden istekleri olup olmadığını sorduk. Yılsonuna kadar Sosyal Market’te hedefimiz 200 aileye ulaşmak. Ne kadar fazla gönle dokuna bilirsek o kadar mutlu oluyoruz. Yaşlı Bakım Hizmetlerimiz de de yardıma ve bakıma muhtaç olan tüm hemşehrilerimize destek olmak adına ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyorlar ve çalışmaya da devam edecekler. Bizler Kastamonumuz için hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Devletine ve milletine büyük hizmetler yapmış ecdadın torunları olarak yaşlılarımıza her daim sahip çıkacağız.” diye konuştu.

Başkan Babaş’ın ziyaret ettiği isimler arasında Kastamonumuzun değerlerinden eğitimci ve araştırmacı yazar Özdemir Tan’da yer aldı. Başkan Babaş, “Özdemir abi Kastamonumuzun bir değeridir. Kendisine hepimizin vefa borcu vardır. Özdemir abiye ilimize yaptığı katkılardan ötürü şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Eğitimci, araştırmacı yazar Özdemir Tan ise yaşlılara verdiği önemden ve Kastamonu’ya yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Babaş’a teşekkür etti.