Bekdemirekşi İlkokulu Müdürü Hikmet Bektaş’tan Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a Teşekkür Ziyareti

“Biz sadece üzerimize düşeni yaptık”

Taşköprü Bekdemirekşi İlkokulu Müdürü Hikmet Bektaş, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret ederek Kahraman Şehit Polisimiz Şerife Özden Kalmış’ın isminin yaşayacağı Taşköprü Bekdemirekşi İlkokulu Kütüphanesi’nin yapımına sağladığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

Bektaş, “Köyümüz ve öğrencilerimiz adına sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bizler için çok önemli bir çalışma gerçekleştirdiniz” dedi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise toprağı vatan yapan kahramanlar için ne yapsalar az olduğunu dile getirerek “Biz sadece üzerimize düşeni yaptık” dedi. Geleceğin teminatı gençlerin bilgi ve birikim sahibi olmaları, okuma alışkanlığı kazanmaları ve ülkemize en yüksek seviyede fayda sağlamaları adına kütüphanelerin önemli olduğunu da vurgulayan Başkan Babaş, “Değerlerini bilen ve sahip çıkan bir neslin yetişmesi adına araştıran ve okuyan bireyler önemli. Bu doğrultuda kütüphanelerimiz gençlerimize bu alışkanlığı kazandıracaktır. Okul kütüphanelerimiz gelecek nesillerimizin daha bilinçli yetişmesi adına önemlidir” ifadelerini kullandı.