Kastamonu Belediyesi 3 Bin 500 Gül Fidesi Dağıttı

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Arife günü kabristanlıkları ziyarette bulunan vatandaşlara ücretsiz gül fidesi dağıttı.  İl merkezinde bulunan tüm kabristanlıklarda gerçekleştirilen gül fidesi dağıtımına yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Arife günü gerçekleştirilen programda yaklaşık 3 bin 500 gül fidesi Belediye ekiplerince dağıtıldı.

Arife günü ilimizdeki asri mezarlıkları ziyaret eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, kabristanlıklarda Kur’an-ı Kerim tilaveti okuttu, hem de gül fidesi dağıtımı gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet ederek mübarek Kurban Bayramları’nı tebrik etti. Yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar ise uygulamadan bir hayli memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a teşekkür ettiler.