Ömer Halisdemir Parkı Açıldı

FETÖ’nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir’in adının verildiği parkın açılışı Vali Yaşar Karadeniz, Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Başkan Babaş, “Kastamonu Belediyesi olarak kalbimizde ve yüreğimizde bizimle beraber yaşamaları için 5 parka daha şehitlerimizin ismini verdik. Onları hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi. 15 Temmuz’un bir destan olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Kastamonu Belediyesi olarak kalbimizde ve yüreğimizde bizimle beraber yaşamaları için 5 parka daha şehitlerimizin ismini verdik. Onları hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Onları ömür boyu anacak nesilleri yetiştirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Osman Aydın’ın şehitler için dua etmesinin ardından parkın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Garnizon Komutanı ve Askeralma Bölge Başkanı Personel Albay Sadettin Yüdız, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Selim Kapancı, Kastamonu 5. Jandarma Eğitim Alay Komutanı Albay Ergün Cebeci, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Arslan ile kurum müdürleri katıldı.