Çok İyi Bir Ekibimiz Var

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ramazan Bayramı’nın ardından mesainin ilk günü olan dün Belediye Hizmet Binası’nda birim çalışanlarıyla bayramlaştı. Belediye çalışanlarına yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Belediyede çok iyi bir ekip ruhunun yakaladık. Bu doğrultuda Kastamonumuza güzel hizmetler yapıyoruz. Bunları hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Fedakarca çalışan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

“85 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURDUK”

Ramazan-ı Şerif ayında gerçekleştirilen programlarla ilgili de bilgiler veren Başkan Babaş, 19 Mahalle ve Şehr-i Ramazan Sofrasıyla birlikte yaklaşık 85 bin kişilik iftar sofrası kurulduğunu belirtti. Tüm mahallelerde hava şartları ne olursa olsun vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisinde iftar sofralarında buluşmanın mutluluğunu yaşadığını da ileten Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Mübarek Ramazan ayını dolu dolu geçirdik. Ramazan boyunca iftar sofralarımıza bereket katan asil hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Hayır sever iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Cenab-ı Hak birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” diye konuştu.

“GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYORUZ”

Sosyal Belediyecilik anlamında da önemli projelere imza atıldığını bundan dolayı da mutluluk duyduğunu sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sosyal Market ve Evde Yaşlı Bakım uygulamalarımız çok ciddi bir çalışmayla yürütülüyor. Burada gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Hummalı ve bir o kadar da titiz çalışmalar sonucunda ihtiyaç sahiplerimize destek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu doğrultuda hayır sever vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyor, onların destekleriyle daha çok ailenin yüzünü güldüreceğiz. Ekiplerimizin bu alanda yaptığı çalışmalar çok önemli olduğu düşüncesindeyim. Onlara da özverilerinden ötürü teşekkür ediyorum.

KASTAMONU’YA HAYRAN KALIYORLAR

Ramazan Bayramı’nda ilimize gelen misafirlerimizle karşılaştık. Hepsi muhteşem bir şehrimiz olduğunu bizlere ilettiler. Bizler değerlerimizi koruyup iyileştirmeliyiz. Özellikle tarihi ve kültürel değerlerimizi canlandırmalıyız. Bu noktada çalışmalarımız hızla sürecektir. İlimizin tüm dinamiklerinin önceliği de bu olmalıdır. İnanıyorum ki projelerimiz tamamlandığında Dünya Kültür Miras Listesi hedefine ulaşacak ve Kastamonumuzu dünyaya tanıtacağız.

ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Özellikle çarşı iznine çıkan askerlerimiz için esnaflarımıza geçtiğimiz aylar içerisinde bir çağrımız olmuştu. Esnaflarımız gerçekten üzerlerine düşen herşeyi yaptılar. Askerlerimize yapılan ankette de bu görüldü. Bu güne kadar bizler her hangi bir olumsuz konu yansımadı. Esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmaların ve özenin firesiz devam edeceğinden eminim.

İL TRAFİK KOMİSYONU ANA CADDEDEKİ PARKLANMAYI YASAKLADI

İlimizde otopark alışkanlığı kazanmamız gerektiğini düşünüyorum. Hem trafik akışını hem de şehir estetiğini bozan parklanmalar olmamalı. Bu doğrultuda İl Trafik Komisyonu ana yol üzerindeki parklanmayı tamamen yasaklayan bir karar aldı. İnanıyorum ki ekiplerimiz ve vatandaşlarımız iyi niyetiyle sorun çözülecektir. Turhan Topçuoğlu Şehir Parkımız da yaptığımız 250 araçlık kapalı otopark  bugün ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet vermektedir. Yine tüm otoparklarımız meclis kararı doğrultusundaki fiyat tarifelerini uygulayacaktır. Bunların denetimleri ekiplerimizce yapılacaktır.

TEMİZLİKTE PARMAKLA GÖSTERİLİYORUZ

Şehrimize gelen misafirlerimizin ilk gözüne çarpan konu ilimizin temizliği oluyor. Türkiye’de temizlikte parmakla gösterilen iller arasındayız. Bundan dolayı mutluluk duyuyoruz. Tabi sorumluluğumuz artık daha büyük. Özellikle tarihi bölgelerimize maksimum önem vermeliyiz. Her noktada ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Bundan sonra da çalışmalarımız bu şekilde sürecektir.

DÜRÜSTLÜK, ŞEFFAFLIK VE ÇALIŞMA

Ben mesai arkadaşlarımın çalışmalarından bir hayli memnunum. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Benim için önemli olan dürüstlük, şeffaflık ve çalışmadır. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak adına tüm ekip arkadaşlarımız itinayla hareket ediyor. Önümüzdeki süreçte de özellikle iş sağlığı ve güvenliğine maksimum dikkat ederek çalışmalarımız sürecektir. Sorumluluğumuz büyüktür. Bizler bunun bilincinde olan iyi bir ekibiz. Cenab-ı Hakkın izni, asil hemşehrilerimizin destekleriyle Kastamonumuzu her alanda zirveye taşıyacağız. Bu vesileyle özveriyle çalışmalarını sürdüren değerli mesai arkadaşlarımızın ve tüm Kastamonumuzun geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”