Başkan Yeni Yıla Da Çalışarak Girdi

Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu tarafa çalışkanlığı, Kastamonu’nun tarihi ve kültürüne verdiği önem ile modern şehircilik projeleriyle her kesimin takdirini alan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yeni yıla da çalışarak girdi.

Vali Mesut Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, KATSO Başkanı Selçuk Arslan ile Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Berat Satıoğlu’yla Huzurevi ve Sevgi Evleri’nde düzenlenen programlara katılan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, buradan gazi ve şehit ailelerini ziyaret etti. 2016 son gecesinde Şehit Recep Şahin Polis Merkezi’ne giderek vatanımızın huzuru ve güvenliği için fedakarca görev yapan polislerimizi de ziyaret eden Başkan Babaş, Anadolu Gençlik Derneği Kastamonu İl Temsilciliği’nin Mekke’nin Fethi’nin 1386’ncı yılı vesilesiyle düzenlediği programa katıldı. Başkan Babaş burada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak gençlerimizin vatanına, bayrağına, devletine ve inançlarına bağlı yetişmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Devletimize ve milletimize Cenab-ı Hak’tan güç kuvvet dileyen Babaş, “Bizler toprağı vatan yapan bir neslin evlatlarıyız. Bundan sonrada bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz. Milli birliğimizi hep kuvvetli ve sağlam tutacağız. Bu yolda elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bizleri bölmek isteyenler şunu iyi bilmeleridir ki hiçbir zaman bu amaçlarına ulaşamayacaklar. Bizler Allah sevgisiyle yoğurulmuş bir milletiz. Geleceğimizin hayırlara vesile olmasını, sağlık ve mutlulukla yaşamayı Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Kastamonu Belediyesi Dış Hizmet Birimlerin’de görev yapan personelleri de ziyaret eden Başkan Babaş, “Gerek görevli polislerimiz gerek sağlık çalışanlarımız gerekse de belediyemiz birimlerinde görevli çalışanlarımız hepsi yeni yılı sevdiklerinden uzak görevleri başında karşıladılar. Çok kritik noktalarda ve önemli görevlerde bulunan personellerimiz vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve mutluluğu için fedakarca çalışıyorlar. Tüm görevlilerimize teşekkürlerimi sunuyor ve yeni yılın kendilerine sağlık ve başarı getirmesini diliyorum.” dedi.