Belediye’den Ücretsiz Tiyatro Ve Halk Oyunu Kursu

Göreve geldiği gün itibariyle tarihe, kültürel ve insan odaklı projeleriyle takdir toplayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, sanata, sanatçıya ve yöresel değerlerimize sahip çıkmaya devam ediyor. Başkan Babaş’ı talimatları doğrultusunda Kastamonu Belediyesi Tiyatro ekibi ve Kastamonu Belediyesi Halk Oyunları ekibi ücretsiz kurs kayıtları devam ediyor.  Ücretsiz kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 23 Aralık’a Kastamonu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nden veya www.kastamonu.bel.tr adresinden kayıtlarını gerçekleştirebilecek. Sanata, sanatçıya ve yöresel değerlere herkesin sahip çıkması gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Tiyatro ve halk oyunları kursu almak isteyen hemşehrilerimizi kurslarımıza bekliyoruz. Burada yöresel halk oyunlarımızın yanı sıra tiyatro eğitimi de usta kadrolarımız tarafından verilecektir” diye konuştu.