Kalleşler Amaçlarına Ulaşamayacaktır

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, terörü lanetledi.

İstanbul’da Vodafone Arena Stadyumu’nun yakınlarında gerçekleştirilen 38 vatan evladının şehit olduğu 155 kişinin ise yaralandığı kalleş saldırıların ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş, terörü lanetledi. Ülkemizin büyük birlikteliğine yönelik kalleş terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen saldırıyı nefretle kınadığını belirten Babaş, şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diledi. Haçlı zihniyetinin terör örgütleri üzerinden hedeflerine ulaşmak için her türlü kalleşliğe başvurduklarını söyleyen Babaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “PKK, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri hepsi aynı amaç için ülkemizde kalleş eylemler düzenliyorlar. Ancak şunu tüm dünya bilmelidir ki Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda ve 15 Temmuz’da destan yazan bu millet kanıyla vatan yaptığı bu topraklarda her zaman korkusuz ve özgürce yaşayacaktır. Terör örgütleri ve onların destekçileri kendi kanlarında boğulacaktır. Buna inancım tamdır. Kalleşlerin bizleri korkutmak ve yıldırmak için gerçekleştirdikleri hain eylemler büyük birlikteliğimizi bozmayı amaçlamaktadır. Milletimiz bu alçak eylemlerin amacına ulaşmasına asla müsaade etmeyecektir. Teröristler asla bizleri amaçladıkları korku psikolojisine sokamayacaklardır. Milletimiz bu hainliklere boyun eğmeyecek, yılmayacak ve korkmayacaktır. Bin yıldır, ölürsem şehit kalırsam gazi olurum anlayışıyla mücadelesini sürdüren bir milleti yıldıracağını düşünen gafillerin en kısa zamanda yok olacağına inancım tamdır. İstanbul’daki kalleş saldırılarda şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.”