İsmail Dikmenli Tesisleri’nde Çim Saha Tamam

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın Kastamonuspor’un tesisleşme yolundaki emin adımlarına katkıları sonucunda İsmail Dikmenli Tesisleri’nin sentetik sahası kısa zamanda doğal çime dönüştürüldü. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Belediye Başkanı Tahsin Babaş, alanda incelemelerde bulundu. Kastamonuspor 1966’nın şehrin markası ve değeri olduğunu ifade eden Başkan Babaş, “Kastamonuspor bizim için memleket meselesi. Bu yolda çalışmalarımız sürecek. Kulübümüzün her zaman arkasındayız” dedi. Bugsaşspor ile oynanan karşılaşma sonunda alınan galibiyete değinen Başkan Babaş, 50 yıl aradan sonra yakalanan tarihi başarının önemine vurgu yaparak, “Bizler kulübümüzün en kötü gününde elinden tuttuk. Birlik ve beraberlik içerisinde imkansız denileni başardık. Yönetim kurulumuz aynı birliktelikle Kastamonu’ya hizmet ediyor. Arkadaşlarımızı kutluyorum. Buğsaşspor karşılaşmasında alınan galibiyetten ötürü ise hem futbolcularımızı hem de teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki süreçte tesisleri hızla yenilenen ve daha güçlü bir Kastamonuspor’un varolacağından ise şüphe duymuyorum. Kulüp üzerinden siyaset yapılmaya çalışmasını ise doğru bulmuyorum” diye konuştu.