Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi İçin Çalışmalara Başlandı

Göreve geldiği günden itibaren start verdiği modern şehircilik, tarihi canlandırma ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Engelsiz Yaşam Merkezi projesi için çalışmaların başladığını müjdeledi.

Özel Bireyler ve Aileleri Derneği’ni makamında ağırlayan Başkan Babaş, burada ilk etapta Kuzeykent Kapalı Pazar yeri yanında bulunan alanda projenin prefabrik konut teknolojisiyle yapılacağını belirtti. Projenin Özel Bireyler ve Aileleri Derneği’nin görüşleri doğrultusunda hazırlanacağını da ifade eden Başkan Babaş, “İlk etapta hızla tamamlayacağımız Engelsiz Yaşam Merkezi’ni önümüzdeki dönemlerde Kuzeykent’te yaklaşık 41 Milyon TL’lik Engelsiz Yaşam, Kültür ve Spor Merkezimizin yapılmasıyla buraya taşıyacağız. Merkezimiz tamamlandığında özel bireylerimizin aileleri çocuklarını buraya getirerek belirli saat dilimleri arasında eğitmenlere bırakabilecek. Özel bireylerimiz yapılacak merkezde uzman eğitimcilerimiz eşliğinde çeşitli aktivitelerle ailesi gelinceye kadar vakit geçirecek” dedi.

Başkan Tahsin Babaş, ilk etapta başlatılacak olan Engelsiz Yaşam Merkezi projesini Kastamonu Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’yle birlikte gerçekleştireceklerini de belirtti.

Özel bireylerimizin aileleri Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın uygulamaya koymak istediği projeyi büyük bir memnuniyetle karşılayarak kendisine teşekkür ettiler. Özel Bireyler ve Aileleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Özer Hızarcıoğlu, “Sayın Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın bizler için büyük bir armağan olan projesini birlik ve beraberlik içerisinde yürütmekten dolayı büyük mutluluk duyacağız. Bizler projeye elimizden gelen katkıyı vereceğiz. Sayın Başkanım sizlere ve bu projede emeği geçecek herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

15027780_716819825141670_8334800254248896456_n