Belediye’den Yaşlılara KETEM Taraması

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ve 15 ay önce faaliyete geçirdiği Kastamonu Belediyesi Yaşlı Bakım Hizmeti Merkezi’nde 75 yaşlıya evinde hizmet veriliyor. Kısa sürede yaptığı çalışmalarla her kesimin takdirini kazanan Yaşlı Bakım Merkezi, hizmet verdiği yaşlıları dün Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi’ne (KETEM) götürerek kanser taramasından geçirdi. Kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapılarak taramanın önemine değinildi. Her bireyin belirli aralıklarla kanser taraması yapması gerektiği altı çizildi. Kastamonu Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi’nin her sıkıntılarıyla ilgilendiğinin altını çizen yaşlılar ise verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.