LÖSEV’in Her Zaman Yanındayız

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz ve lösemi hastalığını yenen gençler dün Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

LÖSEV’in çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren LÖSEV Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz, bugün Kastamonu’da 39 hastamızın lösemi ile mücadele ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Yılmaz, ‘LÖSEV değil iyilik bulaşır’ sloganıyla toplumda farkındalık yaratmak istediklerini deli getirdi.

LÖSEV Kastamonu İl Temsilcisi Şevket Yılmaz  ve lösemiyi yenen gençlerin ziyaretinden ötürü memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş, LÖSEV’in ve lösemiyle mücadele eden gençlerin her zaman yanında olacağının altını çizdi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.