Sizlerin Desteği Bize Güç Veriyor

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Salı Pazarı’nda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş dün Salı Pazarı’na giderek burada pazarcı esnafı ve vatandaşlarla biraraya geldi. Pazarda esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Babaş’a, ilginin yoğunluğu gözlerden kaçmadı. Vatandaşlar Başkan Babaş’a yaptığı ve devam eden projelerini yakından takip ettiklerini belirterek “Kastamonumuz gelişiyor ve değişiyor. Sizlerin çalışkanlığını ve yaptığı hizmetleri yakından takip ediyoruz. İnşallah ilimiz kısa bir süre içerisinde bambaşka bir görünüme kavuşacaktır” denildi. Esnaf ve vatandaşların projeleri yakından takip etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Babaş, “Bugün Salı Pazarı esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla buluştuk. Soğuk havada vatandaşlarımızın sıcak ilgisiyle ısındık. Projelerimizin yakından takip edildiğini bilmek ve hemşehrilerimizin desteğini almak bizlere güç veriyor. Büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu hedefi doğrultusunda çalışmalarımız sürdüreceğiz. Kastamonumuza değer katacak projeleri hızla hayata geçirmek ve gelecek nesillere daha güzel bir memleket bırakmak için bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan çalışacağız.” dedi. Salı Pazarı’na esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet etmek ve onların isteklerini dinlemek için geldiğini de vurgulayan Başkan Babaş, kendisine iletilen talepleri not olarak birim müdürlerine gerekenin yapılması talimatını bizzat verdi. Vatandaşlar ve esnaflar ile yaklaşık iki saat sohbet eden Başkan Babaş, tüm pazarcı esnafıyla tek tek tokalaştı.