TÜBA Başkanı Acar, Başkan Babaş’ı Ziyaret Etti

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenecek olan ‘Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanları Ödüllendirme Programı Değerlendirme Toplantısı’ için ilimize gelen Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar dün Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti. Kastamonu’nun hızla geliştiğini ifade eden Acar, Başkan Babaş’a çalışmaları için teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi. Kastamonu’nun büyük bir potansiyeli olduğunu da ifade eden Prof. Dr. Acar, özellikle tarihi, kültürel ve doğa turizminin yanı sıra hayvancılık ile tarım alanında ilimizin avantajının büyük olduğunun altını çizerek kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyledi.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’a teşekkür eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, ilimizin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkartmak üzere yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Yapılan işlerin sürdürülebilir olmasındaki öneme de vurgu yapan Başkan Babaş, Büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu hedefi doğrultusunda bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan yollarına devam edeceklerini iletti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.