KASİAD, Başkan Babaş’ı Makamında Ziyaret Etti

Kastamonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (KASİAD) Genel Başkanı Ayhan Aslan, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Umur ve yönetim kurulu üyeleri dün Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Umur, burada yaptıkları konuşmada Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a projeleriyle Kastamonu’ya değer kattığından ötürü teşekkür etti. Özellikle Kastamonu’nun tarihine yönelik başlatılan çalışmaların takdire şayan olduğunu ileten Aslan ve Umur, “İstanbul’da yaşayan Kastamonuluların tek isteklerinin Türk Hava Yollarının sefer sayılarını yeniden arttırmasıdır” dedi.

KASİAD heyetine nazik ziyaretlerinden ve güzel görüşlerinden ötürü teşekkür eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, konaklarla ilgili iş adamlarına çağrısını yineleyerek “Kastamonumuz bu yönde hızla gelişiyor. Benim sizden isteğim bir konak alarak onarmanız ve fonksiyonel hale getirmenizdir” ifadelerini kullandı. Uluştarma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a Türk Hava Yolları’nın seferleriyle ilgili durumu dosya halinde iletildiğini söyleyen Başkan Babaş, bugünde tüm ilçe belediye başkanları ve Türk Havayolları yetkilileriyle biraraya gelinerek konunun hızla çözülmesi için fikir alışverişinde bulunacağını vurguladı. Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafının ardında sona erdi.