Yaşlılarımız Başımızın Tacıdır

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaşlı vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

Başkan Babaş, eşi Nebahat Babaş, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sirkecioğlu ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can ile birlikte yaptığı ziyaretlerde yaşlılarla sohbet ederek isteklerini dinledi.

Göreve geldiği andan itibaren sosyal sorumluluk projelerine hız veren Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın 14 ay önce faaliyete geçirdiği Yaşlı Bakım Hizmetleri Merkezi’nden övgüyle söz eden yaşlı vatandaşlarımız “Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Sizler bizlere çok iyi bakıyorsunuz. Çalışanlarınız her gün ziyaretimize geliyor. Bizlere ailelerinden biri gibi bakıyorlar. Çok mutluyuz ve memnunuz” dediler.

Duygu dolu anlarında yaşandığı ziyaretlerde yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Yaşlılarımız bizlerin başının tacıdır. Bizler büyüklerimizin ellerini öpmek ve günlerini kutlamak için ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde Yaşlı Bakım Hizmetleri Merkezimizin yaptığı çalışmaları da yerinde görmüş olduk. Büyüklerimizin ellerini öpmekten onlarla sohbet etmekten büyük bir keyif aldım. Yaşlılarımızı senede bir gün değil her gün hatırlamanın ve onlara hizmet etmenin mutluluğu tarif edilemez bir duygu. Bugün 75 yaşlımıza evinde hizmet veriyoruz. Yaşlılarımıza günlük tüm ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra ayakta sağlık hizmeti ve psikolojik destekte sağlıyoruz. Kastamonumuz için ve hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Devletine ve milletine büyük hizmetler yapmış ecdadın torunları olarak yaşlılarımıza daima sahip çıkacağız. Bu noktada büyük bir azimle çalışan personelimi tebrik ediyorum. Yaşlısına sahip çıkamayan toplumların tüm değerlerini kaybetmeye mahkum olduğu bilinciyle bundan sonraki süreçte de kıymetli büyüklerimize hizmetlerimizin artarak süreceğinin bilinmesini istiyorum.

Dünya Yaşlılar Günü’nü idrak ettiğimiz bu günlerde değerli büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamanın ve onlarla hep birlikte olmanın mutluluğunu, huzurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu duygular içerisinde Dünya Yaşlılar Günü’nü en samimi duygularımla kutluyor, değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.” diye konuştu.