Belediye Başkanımız Tahsin Babaş’ın Dünya Yaşlılar Günü Mesajı

Bizler büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensup milletin evlatlarıyız.

Ömrünü devletine ve milletine hizmet ederek geçiren vatandaşlarımızı kimseye muhtaç olmadan yaşayabilecekleri bir ortam hazırlamak adına ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışıyla projelerimizi hızla hayata geçirdik.

Değerli büyüklerimize milletçe gösterdiğimiz hürmet, genç nesillere örnek teşkil ederek toplumsal birliğimizin ve geleceğimizin teminatı olacağı düşüncesindeyim.

Bugünün gençlerinin yarının yaşlıları olacağı bilincini kaybetmeden değerli büyüklerimize hizmetin en iyisini sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yaşlılarımızın hizmetine sunduğumuz ‘Yaşlı Bakım Hizmeti’ projemiz ile bugün 75 büyüğümüzün evinde sağlık hizmeti dahi tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Yaşlısına sahip çıkamayan toplumların tüm değerlerini kaybetmeye mahkum olduğu bilinciyle bundan sonraki süreçte de kıymetli büyüklerimize hizmetlerimizin artarak süreceğinin bilinmesini istiyorum.

Dünya Yaşlılar Günü’nü idrak ettiğimiz bu günlerde değerli büyüklerimizi bir gün değil her gün hatırlamanın ve onlarla hep birlikte olmanın mutluluğunu, huzurunu ve gururunu yaşıyorum. Bu duygular içerisinde Dünya Yaşlılar Günü’nü en samimi duygularımla kutluyor, değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.