Başkan’dan Çocuklara Bayram Hediyesi

Büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu hedefiyle projelerini hayata geçirmek adına var gücüyle çalışan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kurban Bayramı’nın ikinci günü ihtiyaç sahibi ailelerle biraraya geldi. Başkan Babaş, Esentepe TOKİ’de belirlenen ihtiyaç sahibi 15 çocuğa bayram hediyesi olarak bisiklet dağıttı.Kastamonu Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeler çerçevesinde Sağlık

Bakanlığı’nın ‘Türkiye Sağlıklı Beslenme Hareketli Hayat Programı’ kapsamında ilimize gönderilen bisikletler Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın talimatlarıyla ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtılmaya başlandı. Esentepe TOKİ’de Kurban Bayramı’nın ikinci günü hemşehrileriyle kucaklaşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, çocuklara bisikletlerini dağıttı. Başkan Babaş, “Yapılan araştırmalar sonucunda belirlenen çocuklarımıza bisikletlerini vererek onların mutluluğuna ortak olmanın sevincini yaşadık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için projelerimiz aralıksız sürecek. Bizler gelecek nesiller için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yarınlarımızın daha mutlu ve huzurlu bir şekilde geleceğe umutla bakması adına çalışmalarımız bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan devam edecektir” ifadelerini kullandı.