Belediye Çalışanlarından Örnek Davranış

Kastamonu Belediye Başkanlığı çalışanları 15 Temmuz’un ardından örnek bir davranışa daha imza attı. 15 Temmuz’daki hain kalkışmanın ilk dakikalarından itibariyle vatanı, bayrağı ve inançları için takdire şayan bir duruş sergileyen Belediye personeli demokrasi nöbeti süresince vatandaşların en büyük destekçisi olmuştu.

Hainlerin darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından  başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na da Belediye çalışanları tam destek verdi. Kastamonu Belediye Başkanlığı birimlerinde görev yapan çalışanlar, 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gazileri Yardım için açılan Vakıflar Bankası TR22 0001 5001 58007304 8831 12 nolu hesaba 5 bin 578 lira yatırarak örnek bir davranışa daha imza attı.