AK Parti Merkez İlçe Başkanı ve Yönetimi Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı Ziyaret Etti

“Vatanımızın, bayrağımızın ve milletimizin daima emrindeyiz”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı ve yönetim kurulu üyeleri dün Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ı makamında ziyaret etti. 15 Temmuz hain kalkışma girişiminin ilk dakikaları itibariyle Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a duruşu ve kararlılığından ötürü teşekkür eden Namlı, “Bu sürece en büyük desteği veren kurumlarımız başında Belediyemiz gelmektedir. Ben sizin nezdinizde tüm çalışanlarınıza vatan savunmasına verdikleri katkı ve demokrasi nöbetindeki hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın projeleri arasında Bilim Teknoloji Merkezi’nin bulunduğunu öğrenmekten ötürü büyük mutluluk duyduğunu da ifade eden Namlı, Kastamonu’nun hızlı gelişiminin süreceğinden emin olduğunu vurguladı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı konuşmasının ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a, 15 Temmuz Gecesi Özel Kuvvetler Komutanlığı’nı hainlere teslim etmeyen ve şehadet şerbetini içen kahraman şehidimiz Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir’in fotoğrafının bulunduğu plaketi takdim etti.

Nazik ziyaretlerinden ötürü AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı’ya ve yönetim kuruluna teşekkür eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Vatanımız, bayrağımız, milletimiz ve inançlarımız için her zaman üzerimize düşeni yaparız. 15 Temmuz ülkemizin kaderini belirledi. Asil milletimiz söz konusu vatan, bayrak ve inançları olduğunda canını seve seve feda edeceğini gösterdi. Milletimiz hainlere büyük bir darbe vurarak ikinci istiklal ve istikbal savaşını kazandı” dedi.

Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin vatanı, bayrağı, inancı ve milli iradesi için meydanlara toplanan herkese teşekkür eden Başkan Babaş, 15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşunun millete güç verdiğini de belirtti. 15 Temmuz’da tarihte görülmemiş bir hainlikle karşılaşıldığının altını çizen Başkan Babaş, “Cenab-ı Allah’ım asil ve aziz millete bir daha böyle bir gece yaşatmasın. Biz çok güçlü bir devletiz. Gerek 15 Temmuz’da gerekse bu tarihten sonraki süreçte gücümüz dünyaca görülmüştür. Tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor gazilerimizi minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu. Başkan Babaş ayrıca projelerin hızla devam ettiğini ve her hangi bir aksamanın olmadığını vurgulayarak hedefin Büyük Türkiye’nin güçlü şehri Kastamonu’yu oluşturmak olduğunu da söyledi. Başkan Babaş, konuşmasının ardından AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı ve yönetimine çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.