Memleketimizin En Büyük Markasına Sahip Çıkmak İçin Gazi’de Buluşalım

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 50 yıllık hasretin sona ereceği Sarıyer karşılaşmasına tüm Kastamonuluları beklediğini söyledi

Tarihi bir başarıya imza atarak 50 yıl aradan sonra 2. Lig’e yükselen Kastamonu’nun en büyük markası olan Kastamonuspor 1966’nın yarın Sarıyerspor ile karşılaşacağı ve 2016-2017 sezonunu açacağı karşılaşma öncesi Belediye Başkanı Tahsin Babaş açıklamada bulundu.

Kastamonuspor’u iki yıl önce başlattığı projeyle adeta küllerinden doğmasını sağlayarak kırmızı-siyahlı renklerin mimarı olan Başkan Babaş, tarihi karşılaşmada tüm Kastamonuluların takımına sahip çıkmasını istedi.

Gazi Stadı’nda yarın saat 16.00’da Sarıyer ile oynanacak karşılaşmaya tüm Kastamonuluları davet eden Başkan Babaş, “Büyük bir birliktelikle çıktığımız yolda ilk günkü kararlılık ve heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kastamonuspor bizim ortak değerimiz ve ilimizin en büyük markasıdır. Geçtiğimiz sezonda aldığımız başarıların yeni sezonda da süreceğine inancım tamdır” dedi. Kastamonululara ‘Memleketimizin en büyük markası Kastamonuspor’a sahip çıkmak için Gazi Stadı’nda buluşalım” diyerek seslenen Başkan Babaş, kırmızı siyahlı renklerin geride bıraktığımız sezonlardan daha fazla desteğe ihtiyacı olduğunu da iletti.

Büyük Türkiye’nin güçlü ili Kastamonu’yu oluşturmak adına her alanda yatırımların ve projelerin sürdüğünün altını çizen Başkan Babaş, yakalanan birlik ve beraberlik sürdüğü sürece yükselişin daim olacağını da ifade etti.

Başkan Babaş, “Yeni sezonda yönetimimize, teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum. 2016-2017 sezonunun hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. İnşallah sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkarız. Bu noktada yoğun mesai harcayan yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Daima yanlarında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Kastamonuspor aşkıyla tribünleri dolduran ve destekleriyle bizlere güç veren cefakar taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah sezona galibiyetle başlayarak güzel bir seri yakalarız. Bu noktada da teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyorum” diye konuştu.