Omuz Omuza Hedefe Yürüyeceğiz

Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve yönetim kurulu KSK antrenmanını ziyaret etti

Bolu kampının ardından Kastamonuspor 1966’da futbolculara verilen izin dün itibariyle sona erdi. Kastamonuspor 1966 Sarıyerspor ile Gazi Stadı’nda 3 Eylül Cumartesi günü oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Karayolları Sahası’nda başladı. Kırmızı-siyahlıların antrenmanını ziyaret eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor 1966 Başkanı Mahir Altıkulaç ve yönetim kurulu üyeleri adeta düşman çatlatan bir birliktelik örneği sergiledi.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, burada yaptığı konuşmada teknik ekibe ve futbolculara olan güveninin tam olduğunu belirterek “Her sezon olduğu gibi bu sezonda bizim hedefimiz zirve. Bu yolda omuz omuza olacağız. Teknik ekibimize, futbolcularımıza ve yönetimimize olan güvenim tamdır” diye konuştu.

Kastamonuspor 1966 Başkanı Mahir Altıkulaç ise büyük birliktelikle çıkılan yolda aynı şevkle yüründüğünü vurgulayarak Belediye Başkanı Tahsin Babaş’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Babaş, futbolculara tatlı ikramında bulundu.