Gönül Sofralarımızda 75 Bin Hemşehrimizle Buluştuk

Kastamonu Belediyesi ‘Mahalle İftarları’ sona erdi
Kastamonu Belediyesi tarafından tertip edilen mahalle iftarları Honsalar Mahallesi’yle birlikte sona erdi. 16 mahallede gerçekleştirilen iftar programları ve üç noktada kurulan Şehir-i Ramazan iftar çadırlarında toplam 75 bin kişiye ulaşıldı. Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Gönül sofralarımızda yaklaşık 75 bin hemşehrimizle iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.
Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde Ramazan-ı Şerif ayının dostluğumuzu, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimiz perçinlediğini ifade eden Başkan Babaş, Ramazan Bayramı’nda da akrabalarımızla olan ilişkilerin daha da kuvvetleneceğini Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birlikteliğe ihtiyaç duyduğunu söyledi. Babaş, tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlarken, özellikle trafikte çok dikkatli olunması yönünde uyarılarda bulundu.