Herkesin Mutlu Olmasını İstiyorum

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, S.S. Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi olağan mali kongresine katıldı

S.S. Minibüsçüler Kooperatifi Özel Halk Otobüsü İşletmesi Başkanlığı olağan mali genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, şehirde halk otobüsü işletmesinin önemine değinerek konuyu çok önemsediğini belirtti.

Kastamonu’da insanlarımızın en fazla hizmet aldığı sektörün şehir içi yolcu taşımacılığı olduğunu dile getiren Başkan Babaş, “Günde yaklaşık 35 bin kişi halk otobüslerini kullanıyor. Bu çok büyük bir rakam. Belediye olarak bizim bu iş asli vazifemiz.  Biz bu işte, hem halkımızın hem de şehir içi otobüs işletmecilerimizin mutlu olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Toplu taşımada vatandaşların memnuniyetinin kendisi için çok önem olduğunu dile getiren Başkan Babaş, Özel Halk Otobüsü işletmecilerinden vatandaş memnuniyetini arttırmalarını istedi. Bu husustaki ufak tefek sorunların hızla çözüme kavuşması gerektiğinin de altını çizen Başkan Babaş, “Sizlerin sorunlarını biliyorum. Bu noktada hakkınızı daima gözeteceğimi bilmenizi istiyorum. 65 yaşta bir geçiş süreci yaşıyoruz. Bu süreçte daha dikkatli ve anlayışlı olunması gerekiyor. Kastamonumuz hızla gelişiyor. Halkımızla olan ilişkileriniz bu gelişimde çok önemli olduğunu bilmenizi istiyorum. Mali kongrenizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.