Çalışanlarımızın Hayatı Benim İçin Her Şeyden Önemlidir

Belediye çalışanlarına ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi önceki gün akşam Grand Moni Nikah ve Konferans Salonu’nda verildi. Eğitim Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, iş güvenliğinin öneminden bahsederek, “Eğitimlerimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecek. İş sağlığı ve eğitimi konusu bizim için çok önemlidir. Memuriyet hayatımda da bu işe büyük önem verdim. Yaptığımız çalışmalarda iş kazasıyla karşılaşabiliyoruz. İş güvenliği en ufak bir boşluğu affetmez. Gereken tüm önlemleri önce kendiniz alacaksınız. İş güvenliğini çok ciddiye almalıyız. Benim için sizlerin hayatı her şeyden daha önemlidir” diye konuştu. Çalışanlara eğitimlerde uzmanların üzerinde durduğu konulara mutlaka uymaları talimatı veren Babaş, personelin kendisini güvende hissetmeden yaptıkları işe başlamamasını istedi. Belediye Başkanı Tahsin Babaş konuşmasının ardından İş Sağlığı ve Güvenliği testini de çözdü. Başkan Babaş, tüm soruları doğru yapan Başkan Babaş, İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarından tam not aldı.