Geleceğe yönelik projelerimiz hızla devam edecek

420 araçlık katlı otopark projesinde birinci kat atılmaya başlandı.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın yap-işlet devret modeliyle Belediye Hizmet Binası önüne projelendirdiği 420 araçlık katlı otoparkta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Son zamanda şehrin ana merkezinde hızla artan trafik sorununu çözmek adına başlatılan projede yapılan temel çalışmalarının ardından önceki gün ilk kat atılmaya başlandı.

Katlı otopark projesinin biran önce tamamlanması için yüklenici firmanın çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Şehrimizin sorunlarının çözülmesi adına ve geleceğe yönelik projeler üretmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda ana merkezdeki trafik sorunumuzu çözmek adına 420 araçlık otoparkımızı ihale ettik. Şehir Parkımız’ın altına da 250 araçlık otoparkımız bulunuyor. Cumhuriyet Meydanı’nın altına ise yaklaşık 700 araçlık otopark projemiz olacak. Bu üç projemiz de tamamlandığında park sorunumuz ve trafik sorunumuz olmayacak” dedi.

DSC_7266_1600x1065