Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yapımı devam eden projeleri inceledi

Öğrenciler’den Başkan Babaş’a teşekkür

Belediye Başkanı Tahsin Babaş önceki gece yapımı devam eden projeleri gece gündüz demeden takibini sürdürüyor. Seyrangah Tepesi, Saraçlar Mahallesi Yürüyüş yolu projeleri başta olmak üzere yapımı devam eden projeleri gazeteci Emin Eğri’yle birlikte inceledi.

Daha sonra Bisiklet Yolu’na geçen Başkan Babaş, burada Kastamonu Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerle sohbet etti. Bisiklet Yolu projesinin çok güzel olduğunu söyleyen öğrenciler, Kastamonu’da bu tür mekanların çoğalması gerektiğini belirttiler. Öğrenciler ayrıca Belediye’nin Geçici Hayvan Bakım Evi’nden de övgüyle bahsederek Başkan Babaş’a teşekkür ettiler.

Gelecek nesiller için projeleri üretmeye devam edeceğini ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, öğrencilere Kastamonu’ya duydukları ilgiden ötürü teşekkür etti. Başkan Babaş buradan Penbe Han’a geçerek buranın işletmecisi Cahit Kamburoğlu’yla sohbet etti.