Belediye Başkanı Tahsin Babaş Temsilcilerimize güveniyorum

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Spor Toto 3. Lig’de ilimizi temsil eden lider Kastamonuspor 1966’nın Gölcük deplasmanında bugün oynanacağı karşılaşma ile Hentbol Bayanlar Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Kastamonu Belediyespor’un Challenge Cup yarı finalinde bugün Atatürk Spor Salonu’nda ağırlayacağı Ukrayna’nın Karpaty  maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk yolunda Kastamonuspor’un, Gölcükspor ile oynayacağı karşılaşmanın önemli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Kastamonuspor ligin son altı haftasına girdiğimizde şampiyonluk için büyük bir avantaj elde etmiş durumda. Çok kaliteli bir takıma sahibiz. Ben yolumuza kayıpsız devam edeceğimizi düşünüyorum.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor ise Challenge Cup’ta yarı finale kalma başarısı gösterdi. Türkiye hentbolu adına çok önemli bir adımı attılar. Bugün Challenge Cup yarı finali Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Takımımız finale kalabilmek için hafta sonu iki karşılaşmaya çıkacak. Ukrayna takımıyla oynanacağımız mücadeleden galip çıkan tarafın biz olacağı düşüncesindeyim.

Kastamonu Belediye Başkanı olarak şehrimizin iki takımının oynayacağı kritik karşılaşmalarda sporcularımıza, teknik ekiplerimize ve yönetimlerimize güvenimin tamdır. Bu doğrultuda hafta sonu çifte zafer sevinci yaşamak istiyorum”

Tahsin-Babaş_1600x1067-1