off

BELEDİYE BAŞKANIMIZ TAHSİN BABAŞ’IN ANKARA SALDIRISI MESAJI

Ülkemizin bütünlüğüne, halkımızın birlik ve beraberliğine yönelik Ankara’nın Kızılay semtinde, 13 Mart 2016 Pazar günü sivilleri hedef alacak kadar gözü dönmüş vicdan yoksunu katiller tarafından gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Devletimizin teröre karşı başlatmış olduğu kararlı mücadele sonucunda güçleri azalan teröristler ve onların destekçileri en ahlaksız, en vicdansız yollara başvurarak masum sivilleri hedef almışlardır. Bizlerin bu hain saldırılar karşısında her zamankinden çok daha fazla birbirimize sarılmamız, teröre, teröriste ve terörün arkasındaki odaklara karşı dik duruşumuzu sürdürmemiz gerekmektedir. İnanıyorum ki terörün, teröristin ve arkasındaki odakların en kısa zamanda kökü kazınacaktır.

Ankara-Kızılay’daki terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor; acılarını paylaşıyor, yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum.