off

Turizm kentinin ana göstergesi temizliktir!

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, temizlik şampiyonlarını makamında kabul etti

“Turizm kentinin ana göstergesi temizliktir!”

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Çevre Endeksi’nde Kastamonu’nun Türkiye’nin zirvesinde yer almasından ötürü Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline teşekkür belgesi ve plaketi verdi.

Temizlik İşleri Müdürü Arif Canbolat, Çevre Yüksek Mühendisi Sevtap Tülek, Grup Amirleri, Şükrü Bayraktar, Cihan Sulamacı, Mehmet Ali Külahsızoğlu, Bilal Kadirustaoğlu, Ünal Bakırcı ve Mehmet Aydın’ı makamında kabul eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Arkadaşlarımız bu sene temizlik şampiyonu oldular. Tüm personelimiz nezdinde sizleri kutluyorum” dedi.

Temiz bir Kastamonu için özverili ve başarılı bir çalışma gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Babaş, bu başarıyı tüm Türkiye’ye kanıtlanmasından ötürü mutlu olduğunu ifade etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerinin bundan sonraki süreçte sorumluluğunun daha fazla olduğunu ileten Babaş sözlerini şöyle sürdürdü: “ Önümüzdeki yıl bu başarıdan geri düşülmemesi gerek. Bizim için şehrimizin temizliği çok önemli. Şehrimize gelen turistlerin temiz bir il görmek istediklerini biliyoruz. Biz Kastamonu’yu turizm kenti haline getirmek istiyoruz. Bu projenin de ana göstergelerinden birinin şehrin temizliği olduğunu düşünüyorum.

Özellikle sigara izmaritlerinin yerlere atılmaması konusunda ricada bulunuyorum. Halkımızın bu noktada duyarlı davranacağını biliyorum.”