off

Sorumluluğunuz çok büyük

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, yapı denetim firma sahipleri ve yetkilileriyle biraraya geldi.

“Sorumluluğunuz çok büyük!”

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, il merkezindeki inşaatlarda yapı denetim yapan firmaların sahipleri ve yetkilileriyle Belediye Hizmet Binası toplantı salonunda biraraya geldi.  Babaş burada yaptığı konuşmada yapı denetim firmalarının zorluklarını bildiğini belirterek “Hep birlikte omuz omuza verip tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz” dedi. İnsan hayatının öneminden de bahseden Babaş, kaliteli binaların yapımında statik projede kesinlikle sorun olmaması gerektiğini ifade etti. Binaların temellerinin öneminden de bahseden Başkan Babaş, “Yapı denetim firmalarımızın sorumlulukları çok büyük. Kastamonu’da bu işin iyi yapıldığı kanaatindeyim. İnsanların hayatlarının sorumlulukları bizlerin üzerinde olduğunu hiçbir zaman unutmayın. Mevzuatta uygun binalarla insanlarımıza kaliteli hizmet sunmalıyız. Bunun içinde her zaman ince eleyip sık dokumalıyız” diye konuştu.

Yapı denetim toplantı