off

Kastamonu’nun temizliği Afrikalı öğrenci Ahmad’ın dikkatini çekti

“Türkiye’nin en temiz ili Kastamonu”

Türkiye Gençlik Vakfı’nın önceki gece Şerife Bacı Öğretmenevi’nde düzenlediği ‘Yaşayanlar anlatıyor’ konferansının ardından Belediye Başkanı Tahsin Babaş öğrencilerle sohbet etti. Kastamonu Üniversitesi Siyaset ve Komu Yönetimi öğrencisi Afrikalı Ahmad İssakha Mahamat Halou, Başkan Babaş ile yaptığı sohbette “20’ye yakın il gezdim. En temizi Kastamonu. Burası çok temiz. Size teşekkür ediyorum. Gerçekten bu benim için önemli bir şey” dedi.

Türkiye’nin en temiz ilinin Kastamonu olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Tahsin Babaş, tarihi ve kültürüyle dünyaya örnek olacak bir şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini vurguladı. Ahmad’a nazikliğinden ötürü teşekkür eden Babaş, Kastamonu’nun her yönüyle Türkiye’nin zirvesinde yer alması için çalışmalarını sürdüreceğini de ifade etti.

TEMİZ KASTAMONU_1600x1067