Babaş, İlim Hikmet Sofrasında konuşacak

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, her hafta Cumartesi Günü gerçekleştirilen ‘İlim Hikmet Sofrası Cumartesi Sohbetleri’ programının yarınki konuşmacısı olacak.

Hazreti Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı tarafından her hafta Cumartesi Günü organize edilen ‘İlim Hikmet Sofrası Cumartesi Sohbetleri’ programının bu haftaki konuşmacısı Belediye Başkanı Tahsin Babaş olacak. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda yarın saat 17:30’da başlayacak olan sohbet programının konusu ise ‘Şehir, İnsan ve Belediyecilik’ olarak belirlendi. Belediyecilik konusunda yılların vermiş olduğu tecrübe ile uzman olan, Kastamonu şehrini çok iyi tanıyan ve genel hatları ile bir şehrin ihtiyacı olanları çok iyi bilen ve insan hayatını, insana hizmeti çalışmalarının odak noktasına yerleştiren Belediye Başkanı Tahsin Babaş; sahip olduğu bilgi birikimini ve tecrübelerini bu sohbet programında paylaşacak.