Babaş, Sandıklıspor maçını tribünden takip etti

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonuspor 1966’nın Sandıklıspor mücadelesini tribünden takip etti.

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kastamonuspor’un evinde karşı karşıya geldiği Sandıklıspor mücadelesinde Belediye Başkanı Tahsin Babaş da tribünlerdeki yerini aldı. Babaş’ın yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve Murat Demir ile Ak Parti Kadın Kolları da mücadeleyi yakından takip edenler arasında yer aldılar. Liginde topladığı 47 puan ile lider konumunda bulunan Kastamonuspor ligin son sırasındaki rakibine de şans tanımadı. Aldığı 3 gollü galibiyetle birlikte şampiyonluk yürüyüşüne sekte almadan devam eden Kastamonuspor, en yakın takipçisi Niğdespor’un beş puan önünde bulunuyor. Galibiyetle ardından konuşan Babaş; “Ziraat Türkiye Kupası’nda elde ettiği başarı ile Türkiye’de futbol camiasının dikkatini üzerine çekmeye başaran Kastamonuspor’umuz, kupanın ardından ligde de başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Bugün sahamızda ağırladığımız Sandıklıspor’u 3-0’lık skorla mağlup etme başarısını gösteren futbol takımımızı ve bu başarıda emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum. Takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkürü ayrıca bir borç biliyorum” dedi.