KESOB’un EMITT’e özel pastırmalarını Babaş ikram etti

Kastamonu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından EMITT 2016’ya özel olarak yaptırılan pastırmalar Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından katılımcılara ikram edildi.

Dünya’nın en büyük beş turizm fuarı arasında gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), dün yapılan merasimle birlikte katılımcılarına kapılarını açtı. Konaklama turizmi, seyahat hizmetleri, sağlık-spa turizmi, ulaşım hizmetleri, bilişim ve yazılım hizmetleri, organizasyon hizmetleri, ulusal tanıtım kurum ve kuruluşları, uluslararası tanıtım kurum ve kuruluşları, eğlence turizmi, otel ekipmanları,  finans, sigorta ve denetim hizmetleri alanında birçok dalda uluslararası ve ulusal çapta firmaların katılım gösterdiği fuarda Kastamonu’nun yöresel ürünleri büyük ilgi gördü. KESOB tarafından EMITT 2016 için özel olarak yaptırılan pastırmalar da katılımcılara Belediye Başkanı Tahsin Babaş tarafından ikram edildi. Kendi elleri ile kestiği pastırmaları Kastamonu standı ziyaretçilerine ikram eden Babaş, özellikle İstanbulluların bu tür doğal lezzetlere hasret kaldığını ifade etti. Ayrıca Kastamonu’nun önemli lezzetlerinden bir tanesi olan ve İhsangazi Belediyesi tarafından EMITT’te ziyaretçilerin beğenisine sunulan siyez bulguru da yine Babaş tarafından katılımcılara ikram edildi.