Faruk Baş son yolculuğuna uğurlandı

Hafta sonu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Kastamonu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Faruk Baş için dün cenaze töreni düzenlendi.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Kastamonu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Faruk Baş için Temizlik İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası önünde bir cenaze töreni tertip edildi. Gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Amirleri, çok sayıda belediye personeli ve merhumun yakınları da katıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası önünde kılınan cenaze namazının ardından merhumun cenazesi, Alibeşe Köyü’ndeki aile kabristanlığına defnedilmek üzere uğurlandı. Belediye Başkan Tahsin Babaş da merhumun ailesi ve yakınları ile görüşerek başsağlığı diledi.