Kritik ‘Kastamonu Zirvesi’ gerçekleşti

Kastamonu Milletvekilleri ve İlçe Belediye Başkanları, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın özel daveti ile Cuma Günü bir araya geldiler.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın özel daveti ile Cuma Günü akşam saatlerinde bir araya gelen il yönetiminin önemli isimleri, Kastamonu’nun geleceğine dair önemli diyaloglarda bulundular. Geçekleştirilen bu kritik ‘Kastamonu Zirvesi’ne, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’in yanı sıra ilçelerden gelen Belediye Başkanları ve Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı. Kastamonu’nun genel olarak sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, İlçe Belediye Başkanları tarafından kendi idare alanlarında yaşanan bir takım sıkıntılar da ifade edildi. Geç saatlere kadar devam eden toplantının sonunda Milletvekili Murat Demir’in doğum günü olması vesilesi ile kendisine sürpriz bir yaş günü kutlaması da gerçekleştirildi.