Kastamonuspor’un maçları canlı yayınlanıyor

Kastamonu Belediyesi, Kastamonuspor 1966’nın 3’üncü Lig’de oynadığı tüm müsabakaları canlı olarak yayınlıyor.

Bitmek bilmeyen hizmetlerine bir yenisini daha ekleyen Kastamonu Belediyesi, Kastamonuspor’un ligin ikinci yarısında şampiyonluk yolunda oynadığı tüm müsabakaları canlı olarak yayınlıyor. İlk canlı yayınını Cumartesi Günü Kastamonuspor’un sahasında Tavşanlı Linyitspor’u konuk ettiği ve sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldığı mücadeleden yapan Kastamonu Belediyesi, deplasman maçlarını da canlı olarak yayınlayacak. Kastamonu Belediyesi sunmuş olduğu bu hizmetle birlikte gurbette yaşayan tüm Kastamonuluların, Kastamonu’ya ve Kastamonuspor’a duydukları özlemi bir nebze dahi olsa hafifletmeyi hedefliyor. Ayrıca sunulan bu yeni hizmet, bu sezon Kastamonuspor’un sahasında rakipleri ile karşılaştığı tüm mücadelelerde takımı yalnız bırakmayan, 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlar ile takımın itici gücü olan taraftarlarının da Kastamonuspor’un deplasman mücadelelerini canlı olarak izlemesine olanak sağlayacak. Bu sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve şampiyonluk dışında bir kelimeyi telaffuz etmeyen Kastamonuspor’un maçlarını canlı olarak takip etmek isteyenler, Kastamonu Belediyesi’nin resmi internet sitesi www.kastamonu.bel.tr üzerinden verilen canlı yayın bağlantısına tıklayarak mücadeleleri 90 dakika boyunca seyredebilecek. Kastamonu Belediyesi tarafından hazırlanarak hizmete geçirilen bu uygulama sayesinde tüm sporseverler ve Kastamonuspor’a gönül verenler hem mobil cihazlarından hem de bilgisayarlarından maçları canlı olarak takip edebilecek. Bununla birlikte İOS işletim sistemi ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilen Kastamonu Belediyesi akıllı cihaz uygulaması üzerinden de maçların canlı yayınına erişim sağlanacak.