Dış hizmetler birimi yeni yemekhanesine kavuştu

Kastamonu Belediyesi Dış Hizmetler Birimi için yapılan yeni yemekhane bugün Cuma Namazı sonrasında gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Kastamonu Belediyesi Dış Hizmetler Birimi çalışanlarına yönelik olarak inşa edilen 250 kişilik yeni yemekhane Cuma Namazı sonrası gerçekleştirilen merasim ile birlikte hizmet vermeye başladı. Gerçekleştirilen açılış törenine Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın yanı sıra Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Halil Uluay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Üçüncü, Ahmet Sevgilioğlu ve Belediye Birim Amirleri de katıldı.