Babaş’tan yerel gazetelere ziyaret

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla şehrimizde bulunan yerel gazeteleri ziyaret etti.

10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle hafta sonu şehrimizde düzenlenen çeşitli programlara katılan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, dün de yerel gazeteleri ziyaret ederek basın çalışanlarının bu özel günlerini bir kere daha kutladı. Gazetelere yaptığı ziyaretlerde basın çalışanları ile uzun uzun sohbet eden Babaş, gazetecilerle birlikte yerel gündemi de değerlendirdi. Seçim vaatlerinin büyük bir bölümünü yerine getirdiğini ifade eden Babaş, 2016 yılında çalışmalarının daha da hızlanacağını ifade etti. Kastamonuspor ile ilgili olarak da değerlendirmelerde bulunan Babaş; “Kastamonuspor’un sonuna kadar arkasındayım ve destekçisiyim. Bugün kupada aldığımız sonuçlarla Türkiye gündemine geldik. Bundan daha iyi bir reklam olmaz. Spor programlarını açıp baktığımız zaman elde ettiği başarı ile Kastamonu konuşuluyor” dedi. Yeni stat konusuna da değinen Babaş, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile görüşerek mevcut stadyumun modernize edilmesi konusunda çalışmalarını hızlandıracaklarını belirtti.