Başkan Babaş, enerji politikaları toplantısına katıldı

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından dün gerçekleştirilen enerji politikaları toplantısına katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın da katıldığı toplantıda ülkemizin enerji konularındaki politikasını Büyükşehir Belediye Başkanları ve İl Belediye Başkanları’na anlattı. Daha önce milletvekillerine de bilgilendirme yapan Bakan Albayrak, Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ile Ankara’da bir araya geldiği toplantıda, bölgelerinde yaşanan sıkıntılar, Bakanlığın istekleri ve karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı bir toplantı gerçekleştirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, dünya genelinde enerji politikalarını içeren bir bilgi aktarımı da gerçekleştirirken Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları, kendi şehirlerinde gördükleri eksiklikleri Bakan Albayrak’a iletti. Gerçekleştirilen toplantının ardından ziyaretlerine bugün de devam eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’i de makamında ziyaret etti. Ayrıca Babaş, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ve Ak Parti Genel Merkez İdari Direktörü Kadir Ursavaş’a da ziyaretlerde bulundu.