Babaş’tan, Bakan Soylu’ya özel ziyaret

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’yu bugün makamında ziyaret etti.

Ülkemizin enerji politikalarına yönelik olarak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından gerçekleştirilen toplantıya katılan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, bu toplantının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya özel bir ziyarette bulundu. Bakan Soylu’nun makamında gerçekleştirilen bu ziyarette Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kastamonu Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir de yer aldılar. Kastamonu’nun bölgesinde lider bir konuma ulaşması için çalışmalarını ara vermeden devam eden Babaş, bu yoldaki kritik Ankara görüşmelerine bir yenisini daha ekledi. Milletvekilleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Bakan Soylu’ya Kastamonu’da yapılan çalışmalar hakkında açıklamalar yapan Babaş, geleceğin lider ve bölgesinde öncü Kastamonu’sunu oluşturmak için çalıştıklarını belirtti. Ziyaretleri için Başkan Babaş ve Milletvekillerine teşekkür eden Bakan Soylu, Kastamonu’da yaşanan gelişmelerin ve yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirtti.