Challenge Cup öncesi yükselen form grafiği önemli

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Challenge Kupası kura eşleşmelerini değerlendirdi.

Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde ilimizi temsil eden Kastamonu Belediyespor’un Challenge Kupası son 16 turundaki rakibi, çekilen kuraların ardından belli oldu. Polonya’nın Metraco Zaglebie Lubin takımıyla eşleşen Belediyespor’un, Avrupa arenasında oynayacağı ilk maç hakkında Belediye Başkanı Tahsin Babaş açıklamalarda bulundu. Kastamonu’yu ve ülkemizi uluslararası alanda temsil etme başarısını gösteren Kastamonu Belediyespor’un, son maçlarda yükselen form grafiğini bu maçlarda da ortaya koyması gerektiğini dile getiren Babaş; “Kastamonu hentbolunu ülkemizin en üst seviye klasmanında temsil etme başarasını gösteren takımımız, şimdi ise hem ilimizi hem de ülkemizi Avrupa’nın en prestijli kupalarından bir tanesi olan Challenge Kupası’nda temsil edecek. Bu açıdan bakıldığında çok önemli bir mücadele vereceğiz. Bayan hentbol takımımızın son maçlarda yükselen bir çizgisi var. Yükselen bu form grafiğinin Avrupa mücadeleleri öncesinde çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. İlk tur maçlarının 9-10 Ocak tarihlerinde oynanacağı müsabakalar hakkında değerlendirmelerine devam eden Babaş, iki takımın Kastamonu’da karşılacağı ilk maçta tribünlerin desteğinin de çok önemli olduğunu vurguladı. Kastamonu için Avrupa Kupası mücadelesinin farklı bir heyecan yarattığını da sözlerine ekleyen Babaş, turu geçeceklerine inançlarının tam olduğunu belirtti.

bayan hentbol_1024x682